Buitenschoolse opvang Veenendaal

Per juni 2021 starten we met buitenschoolse opvang in Veenendaal!

Buitenschoolseopvang RegenboogKasteel in hetzelfde gebouw als het kinderdagopvang het RegenboogKasteel (de Sterke Arm 2 te Veenendaal).

Deze locatie biedt ruimte aan 36 kindplaatsen van de volgende scholen:

  • Patrimoniumschool, onderwijsgroep Gave
  • Byzonder Neutrale Montessori School
  • Basisschool De Ceder
  • Basisschool De Schakel
  • Wereldkidz Balans

Deze BSO wordt nieuw gestart. We zullen starten met de BSO in één ruimte en zullen na uitbreiding twee groepen hebben.
In deze ruimtes kunnen de kinderen eten en drinken of gezellig een spelletje spelen. De ruimtes worden ook gebruikt voor knutselen, tekenen en bouwen, maar het is ook mogelijk dat de kinderen zich hier terug trekken met o.a. een boekje of strijkkralen. De ruimtes zijn gezellig, huiselijk, maar ook overzichtelijk ingedeeld.
Aan de voorzijde en aan de achterzijde hebben we de buitenruimte met verschillende speeltoestellen. Daarbij kunnen we ook gebruik maken van het voetbalveldje tegenover ons pand en van de speeltuin naast ons pand.  

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de buitenschoolse opvang van Kiekeboe Kinderopvang zoveel mogelijk bij aan.

De BSO van Kiekeboe Kinderopvang is er voor kinderen van vier tot dertien jaar, na school, op vrije dagen en in vakanties. Het is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten: sport en spel, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops, van zwemles tot voetbaltraining. We stimuleren hen op alle ontwikkelingsgebieden, motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel.
Maar kinderen kunnen ook lekker relaxen of in een boek kruipen. Want voorop staat dat buitenschoolse opvang voor kinderen vrije tijd moet zijn. Dat wil zeggen dat bijna alles mag en niets moet.

Bij de BSO gaan we iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen in de tuin. De BSO is een feestje voor de pedagogische medewerkers en de kinderen die in no-time voorbij is!

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en onze pedagogisch medewerkers ontmoeten, dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Leonie van Vliet, leidinggevende van het RegenboogKasteel, bereikbaar via telefoonnummer 0318-552068.

Aanmelden kunt u via het aanmeldformulier