Verlening van corona maatregel

Geachte ouders en/of verzorgers, 

Niet geheel onverwacht heeft de overheid gisteren afgekondigd dat alle maatregelen die lopen in verband met het Coronavirus verlengd worden tot 28 april. 

Dit houdt in dat we de opvang van kinderen met ouders in vitale beroepen, 1 ouder vitale beroep en de andere ouder (aantoonbaar) onmisbaar op zijn werk en kwetsbare kinderen zullen wij blijven verzorgen. U weet inmiddels op welke wijze u de opvang kunt aanvragen door een mail te sturen naar planning@kiekeboe.info

De regels nog even op een rijtje:

  • Als kinderen koorts hebben of verkouden zijn of hoesten of benauwd zijn mogen ze niet naar het kinderdagverblijf komen.
  • Ze moeten 24 uur klachten vrij zijn om dan weer naar het kinderdagverblijf te mogen komen.
  • Als kinderen tijdens het verblijf op de opvang één van de symptomen krijgen nemen wij contact met u op en moet u uw kind zo snel mogelijk ophalen.
  • Bij het betreden van de kinderopvang geldt voor iedereen eerst handen desinfecteren.

Op onze beurt willen wij ook u complimenteren en een hart onder de riem steken. Zeker nu de maatregelen langer gaan duren. We zien dat de overgrote meerderheid van alle ouders en verzorgers er in slaagt met het gezin in een nieuw dagschema te leven, waar werken, lesgeven, tijd voor bewegen en tijd voor het huishouden een plek in krijgen. Dat is bewonderenswaardig. Het verlengen van de maatregelen zal opnieuw een beroep doen op uw flexibiliteit en die van onze medewerkers. Dat vraagt ons aller inspanning.

We mogen er op vertrouwen dat als we allemaal samenwerken om het voor de kinderen zo goed mogelijk te doen, we dan op de best mogelijke manier door deze tijd heenkomen. Daarmee wensen we u en al onze medewerkers heel veel succes.

Als gevolg van de verlenging van de sluiting van de kinderopvang zal ook de compensatieregeling eigen bijdrage kinderopvang worden verlengd tot en met in ieder geval 28 april. Het is alleen nog niet geheel duidelijk hoe dit gaat plaatsvinden we houden u hiervan op de hoogte als er meer duidelijk is.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en mochten er nog vragen zijn dan horen wij dit graag.