KunstKasteel

Kiekeboe Kinderopvang locatie KunstKasteel is gelegen aan de rand van de wijk “De Muur” in Houten Zuid-West, naast “SBO de Wissel”.
Kunstkasteel biedt ruimte aan 2 groepen:
De groepen Muzieknootje en Penselen zijn verticalegroepen van 0 tot 4 jaar.
Deze locatie biedt twee soorten opvang; kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang, BSO Kunstkasteel.

De lokalen zijn ruim opgezet, licht en overzichtelijk. Er is voldoende spelmateriaal aanwezig voor de kinderen om zich op verschillende ontwikkelingsgebieden te kunnen ontplooien. Wij werken binnen onze kinderopvang met thema’s. Iedere maand staat in het teken van een ander thema. In de thema’s is het piramide project verwerkt. Met de 3+ kinderen doen we extra activiteiten om de kinderen voor te bereiden op de basisschool.

Een zeer persoonlijk sfeer en aandacht in de omgang, vinden we erg belangrijk in het werken met kinderen.

De locatie is rondom voorzien van een hek en de ingang van de bovenverdieping is voorzien van een cijfercode. Dit alles om de veiligheid van uw en de kind(eren) te kunnen waarborgen.

De locatie beschikt over een ruime buitenruimte. Hier hebben wij verschillende speelmogelijkheden voor de kinderen. De buitenruimte is ingedeeld met een huisje, een speelveldje en plekje om met auto’s en fietsen te rijden.

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd geworden of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en kennis maken met onze pedagogisch medewerkers dan nodigen wij u van harte uit!