PinkeltjeKasteel

Kinderdagverblijf Pinkeltjekasteel ligt aan de rand van het centrum van Utrecht. Pinkeltjekasteel faciliteert de kinderopvang voor medewerkers van het Diakonessenhuis. Er is tevens mogelijkheid voor opvang van kinderen uit de omgeving. Pinkeltjekasteel; biedt ruimte aan drie groepen:

  • De groep Pinkelotje is een babygroep van 0 tot 1 jaar.
  • De groepen Pinkeltje en Wolkenwietje is een dreumes- peutergroepen van 1 tot 4 jaar.

Er is een speciaal een babyhoekje gemaakt.  Dat hoekje heeft veel ontdekkingsattributen waar de kinderen heerlijk op hun manier op ontdekking tocht kunnen gaan.

Ook beschikt Pinkeltjekasteel speciaal voor de 3+ groep een uitdagingshoek. Daar staat een tafel met allerlei speel en doe materialen voor kinderen die meer uitdaging nodig hebben. Hier wordt elke dag gebruik van gemaakt. De kinderen van de 3+ groep gaan ook om de week een uurtje op bezoek naar het verzorgingstehuis Swellengrebbel. Dit verzorgingshuis staat naast het Diakonessenziekenhuis. De kinderen en ouderen beleven veel plezier aan dit bezoekje.

Er is een ruime buitenruimte die zich op een binnenplaats van het Diakonessenhuis bevindt waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen. Hier bevind zich diverse speeltoestellen, zandbak etc. Tevens is een gedeelte overkapt, zodat erbij minder weer ook buiten gespeeld kan worden.

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd geworden of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en eventueel onze pedagogisch medewerkers ontmoeten dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Irene Bijl, leidinggevende van Pinkeltjekasteel, op telefoonnummer 030 25  66 479