WoudKasteel

Buitenschoolse opvang Woudkasteel gelegen aan ’t Padvinderslaantje in Kerckebosch is een mooie bos BSO waar kinderen heerlijk kunnen genieten van de natuur. Het gebouwtje is van hout en geeft een ontspannen en relax gevoel, kinderen voelen zich direct thuis. Deze locatie biedt ruimte aan 22 kindplaatsen van de volgende scholen:

  • Kerckboschschool
  • Comeniusschool
  • Montessori Kerckebosch

De kinderen worden altijd door een pedagogisch medewerker uit school gehaald. Dit kan lopend zijn (Kerckeboschschool) of met taxivervoer (Comeniusschool). Taxivervoer is gratis, er gaat altijd een pedagogisch medewerker mee.

Houdt uw kind van buitenspelen? BSO Woudkasteel is een bijzondere locatie met het thema natuur. Bij Woudkasteel ligt de nadruk op de natuur en alles wat zij ons te bieden heeft. Contact met de natuur prikkelt alle zintuigen en daagt kinderen uit tot ontdekken en verkennen. De fantasie ontwikkelt zich optimaal. Door het buiten spelen in weer en wind, komt uw kind(eren) optimaal in contact met de vier seizoenen. Uw kind(eren) leert op Woudkasteel omgaan met factoren waar zij/hij zelf geen invloed op heeft (zoals het weer). Uw kind leert deze positief te interpreteren en te genieten van kleine alledaagse dingen. Kortom al spelend leren de kinderen veel. Binnen is er voldoende gelegenheid om te spelen.

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en onze pedagogisch medewerkers ontmoeten, dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Ellen de Goede, leidinggevende van Woudkasteel, via ellen@kiekeboe.info.