Speelleergroepen Zeist

Bij Kiekeboe Kinderopvang starten we na de zomer twee nieuwe speelleergroepen (voorheen peuteropvang) in Zeist. We gaan een groep openen op onze locatie het LuchtKasteel (Vollenhove) en een groep op onze vestiging het SpeelKasteel (Verzetswijk). Op de nieuwe speelleergroepen bieden we geen VE aan! De speelleergroepen zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 8 – 13 uur.

Over de speelleergroep

Op de speelleergroep staat spelend leren centraal. We bereiden kinderen voor op de basisschool. Samenwerken, op je beurt wachten en delen. Allemaal sociale vaardigheden die kinderen in hun latere leven nodig zullen hebben. We stimuleren kinderen om zoveel mogelijk ‘zelluf’ te doen. Want daar word je trots én zelfstandig van.

Op de speelleergroep verwelkomen we kinderen van 2 tot 4 jaar. We ondersteunen kinderen in de ontwikkeling en bereiden ze voor op de start van het basisonderwijs. Kinderen mogen bij ons lekker veel spelen. Spelen is heel belangrijk: spelen ís leren! We doen allerlei spelletjes en activiteiten, om ze de juiste bagage én het nodige zelfvertrouwen mee te geven.

De ontwikkeling van je kind op de speelleergroep

De kinderen op de speelleergroep spelen met veel plezier met andere peuters en ontwikkelingsstimulerend spelmateriaal. De kinderen mogen lekker veel vrij spelen, maar we bieden ook ontwikkelingsgerichte activiteiten aan waarmee we kinderen actief prikkelen. We beschikken over een scala aan mogelijkheden en materialen. Waardoor de kinderen zich niet alleen uitstekend vermaken, maar zich spelenderwijs ook heel goed voorbereiden op de basisschool.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze website. Kies voor kinderdagopvang en dan vestiging LuchtKasteel of SpeelKasteel. U ziet vervolgende het tijdsblok 8 – 13 uur staan.