PiratenKasteel

Buitenschoolse opvang PiratenKasteel zit in hetzelfde gebouw als het kinderdagopvang het SpeelKasteel en in een voormalig kerkgebouw gelegen in de Verzetsbuurt in Zeist. De locatie biedt ruimte aan 45 kindplaatsen van de volgende scholen:

  • Lindehof
  • Ichthus
  • Montessori (Sumatralaan)
  • Wegwijzer

BSO Piratenkasteel bestaat uit drie ruimtes waarvan één hele grote ruimte (de voormalige kerkzaal). De lokalen zijn gezellig, huiselijk, maar ook overzichtelijk ingedeeld.
Via een eigen in- en uitgang bereiken we het buitenspeelplein. Het speelplein is zowel voor de BSO kinderen als de KDV kinderen. Er is genoeg om je uit te leven . Wij kunnen ook gebruik maken van de buitenruimte bij BSO Bunderboskasteel en we gaan regelmatig naar een speeltuin in de omgeving.

De BSO is er voor kinderen van vier tot dertien jaar, na school, en op vrije dagen.
In de vakanties vindt de opvang op het SportKasteel plaats.

Het Piratenkasteel is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten: het varieert van sport en spel, knutselen, tot muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops, van dansen tot koken. We stimuleren hen op alle ontwikkelingsgebieden, motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel. Maar kinderen kunnen ook lekker relaxen of in een boek kruipen. Want voorop staat dat de BSO voor kinderen vrije tijd moet zijn. Dat wil zeggen dat bijna alles mag en niets moet.

Bij de BSO kunnen we iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen op het speelplein.

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en onze pedagogisch medewerkers ontmoeten, dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Sandra Elsinghorst, leidinggevende van ’t PiratenKasteel, bereikbaar via telefoonnummer 06-29411970.