PiratenKasteel

Buitenschoolse opvang PiratenKasteel is gevestigd in het kinderdagverblijf het SpeelKasteel een voormalig kerkgebouw gelegen in de Verzetsbuurt in Zeist. De locatie biedt ruimte aan 55 kindplaatsen van de volgende scholen:

  • Lindehof
  • Ichthus
  • Montessori (Sumatralaan)
  • Wegwijzer
  • Damiaan (centrum)

BSO Piratenkasteel bestaat uit drie ruimtes waarvan één hele grote ruimte (de voormalige kerkzaal). De lokalen zijn gezellig, huiselijk, maar ook overzichtelijk ingedeeld.
Via de hal van het kinderdagverblijf komen wij bij de buitenruimte. Het speelplein is zowel voor de BSO kinderen als de KDV kinderen. Er is genoeg om je uit te leven . Wij kunnen ook gebruik maken van de buitenruimte bij BSO Bunderboskasteel.

De BSO is er voor kinderen van vier tot dertien jaar, na school, op vrije dagen en in vakanties. Het is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten: sport en spel, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops, van dansen tot koken. We stimuleren hen op alle ontwikkelingsgebieden, motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel. Maar kinderen kunnen ook lekker relaxen of in een boek kruipen. Want voorop staat dat buitenschoolse opvang voor kinderen vrije tijd moet zijn. Dat wil zeggen dat bijna alles mag en niets moet.

Bij de BSO gaan we iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen in de tuin. De BSO is een feestje voor de pedagogische medewerkers en de kinderen die in no-time voorbij is!

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en onze pedagogisch medewerkers ontmoeten, dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Sandra Elsinghorst, leidinggevende van ’t Piratenkasteel, bereikbaar via telefoonnummer 06-29411970.