SpeelKasteel


Kinderdagverblijf Speelkasteel is gelegen in het winkelcentrum Vrijheidsplein in de dichtersbuurt. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Deze locatie is gevestigd in een voormalig kerkgebouw.
Speelkasteel biedt ruimte aan vier groepen:
De groepen Dolfijnen en Zeehonden zijn baby- dreumesgroepen van 0 tot 2 jaar.
De groepen Beren en Giraffen zijn dreumes-peutergroepen van 1 tot 4 jaar.
Deze locatie biedt twee soorten opvang; kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang, Piratenkasteel.

De lokalen zijn ruim, licht en overzichtelijk. Hierdoor wordt de opvang als rustig ervaren. Er is voldoende spelmateriaal aanwezig voor de kinderen om zich op verschillende ontwikkelingsgebieden te kunnen ontplooien. Wij werken binnen onze kinderopvang met thema’s. Iedere maand staat in het teken van een ander thema. In de thema’s is het Piramide project verwerkt. Iedere peutergroep heeft een 3 + groep, met deze groep doen we extra activiteiten om de kinderen voor te bereiden op de basisschool.

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en onze pedagogisch medewerkers ontmoeten, dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Tamara Hendrikse, leidinggevende van Speelkasteel, bereikbaar via telefoonnummer 030-6995403