RegenboogKasteel

Kinderdagverblijf Regenboogkasteel ligt aan de rand van het centrum van Veenendaal. Het is een nostalgische pand. Regenboogkasteel biedt ruimte aan vier groepen:
De groepen Blauw en Geel zijn baby- dreumesgroepen van 0 tot 2 jaar.
De groepen Groen en Rood zijn peutergroepen van 2 tot 4 jaar.

Uniek aan Regenboogkasteel is onze grote tuin van 400m2. De tuin is ingericht als een natuurtuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen ontdekken.

De lokalen zijn ruim, licht en overzichtelijk. Hierdoor wordt de opvang als rustig ervaren. Er is voldoende spelmateriaal aanwezig voor de kinderen om zich op verschillende ontwikkelingsgebieden te kunnen ontplooien. Wij werken binnen onze kinderopvang met thema’s. Iedere maand staat in het teken van een ander thema. In de thema’s is het Piramide project verwerkt. Iedere peutergroep heeft een 3 + groep, met deze groep doen we extra activiteiten om de kinderen voor te bereiden op de basisschool.

Een persoonlijk sfeer en aandacht in de omgang vinden wij erg belangrijk in het werken met kinderen.

Daarnaast bieden we de kinderen de ruimte om zich op eigen tempo te kunnen ontwikkelen. En stimuleren hen in hun ontplooiingsproces.

Indien de beroepskracht -kind ratio het toe laat gaan wij met de oudste kinderen naar de bibliotheek. De kinderen kunnen daar rustig boekjes lezen en er worden boekjes meegenomen naar de locatie. Ook buiten het gebouw biedt de wijk mogelijkheden om met de kinderen in de buurt op stap te gaan.

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en onze pedagogisch medewerkers ontmoeten, dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Laura Heij, leidinggevende van Regenboogkasteel, bereikbaar via telefoonnummer 0318-552068.