DroomKasteel

Kinderdagverblijf Droomkasteel is gelegen aan het Gildenveld en biedt twee soorten opvang namelijk kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang, Magischekasteel

Droomkasteel biedt ruimte aan vier groepen:

  • De groepen Droomtuin en Dinodroom zijn baby-dreumesgroepen van 0-2 jaar.
  • De groepen Koaladroom en Pandadroom zijn peutergroepen van 2-4 jaar.

Het zijn ruime, vrolijk ingerichte groepen met aparte slaapruimten voor de kinderen.

Er wordt naast het vaste dagritme veel aandacht besteed aan verschillende activiteiten gebieden zoals: creatieve ontwikkeling,1+ en 3+ activiteiten, spel en beweging. Het hele jaar door worden de kinderen thema’s aangeboden, die horen bij het voorschoolse educatie programma Piramide. Piramide ( CITO) wordt aan alle kinderen op alle groepen aangeboden. De buitenruimte is zeer ruim en overzichtelijk opgezet. De tuin bevat drie delen een betegeld deel waar uitgebreid gefietst, met autootjes en met de bal gespeeld kan worden. De overige twee delen zijn voorzien van verschillende speeltoestellen schommel, kruiptunnel speelhuisje met glijbaan en een zandbak.

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd geworden of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en eventueel onze pedagogisch medewerkers ontmoeten dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Tessa Roest, leidinggevende van ’t DroomKasteel, op telefoonnummer 036-5222421.