BunderbosKasteel

Kinderdagverblijf BunderbosKasteel gelegen in de Verzetswijk is sinds 1994 gehuisvest in een voormalig schoolgebouw die ruimte biedt aan vijf groepen. ‘t BunderbosKasteel biedt zowel kinderdagverblijf als buitenschoolse opvang. Bso BunderbosKasteel.

  • De groep Pooh is een baby- dreumesgroep van 0 tot 2 jaar.
  • De groepen Knorretje en Tijgertje zijn peutergroepen van 2 tot 4 jaar.

De lokalen zijn ruim opgezet, licht en overzichtelijk. Hierdoor wordt de opvang als rustig ervaren. Er is voldoende spelmateriaal aanwezig voor de kinderen om zich op verschillende ontwikkelingsgebieden te kunnen ontplooien. Wij werken binnen onze kinderopvang met thema’s. Iedere maand staat in het teken van een ander thema. In de thema’s is het piramide project verwerkt. Iedere peutergroep heeft een 3+ groep, met deze groep doen we extra activiteiten om de kinderen voor te bereiden op de basisschool.

De locatie beschikt over een grote buitenruimte aan de voorzijde van het gebouw. Hier staan verschillende speeltoestellen waar uw kind(eren) naar hartenlust kunnen schommelen, klauteren, glijden enz. Maar ook fietsen, in de zandbak spelen en buitenactiviteiten zoals ‘’schipper mag ik overvaren’’ worden vaak gedaan met de kinderen.
Tevens is er een aparte buitenruimte voor de baby-dreumesgroepen aan de zijkant van het gebouw. Hier kunnen de kinderen van 0-2 jaar heerlijk spelen met al het buitenspeelgoed zoals een glijbaan, fietsen, ballen enz.

De locatie is rondom voorzien van hekwerk, dit alles om de veiligheid van uw kind(eren) te kunnen waarborgen.

Een bijzonderheid is dat er op het buitenterrein een kleine kinderboerderijtje is met geiten die wij vaak gaan voeren met de kinderen.

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd geworden of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en eventueel onze pedagogisch medewerkers ontmoeten dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Tamara Hendrikse, leidinggevende van locatie ’t BunderbosKasteel, op telefoonnummer 030-6994558