BunderbosKasteel – BSO

Buitenschoolseopvang BunderbosKasteel zit in hetzelfde gebouw als het kinderdagopvang het BunderbosKasteel.

Deze locatie biedt ruimte aan 38 kindplaatsen van de volgende scholen:

  • Lindehof
  • Ichthus
  • Montessori (Sumatralaan)
  • Wegwijzer

De BSO ruimte bestaat uit drie ruime lokalen. Het achterste lokaal wordt voornamelijk gebruikt om te eten en te drinken en om gezellig een spelletje te spelen. De andere ruimte wordt gebruikt voor knutselen, tekenen en bouwen, maar het is ook mogelijk dat de kinderen zich hier terug trekken met o.a. een boekje of strijkkralen. Beide lokalen zijn gezellig, huiselijk, maar ook overzichtelijk ingedeeld.
Via de hal van het kinderdagverblijf komen wij bij de buitenruimte. Het speelplein is alleen voor de BSO kinderen, de materialen en speeltoestellen zijn dus ook op de leeftijden van de kinderen aangepast. Ook is er een kleine kinderboerderij met geiten en kippen.

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de buitenschoolse opvang van Kiekeboe Kinderopvang zoveel mogelijk bij aan.

De BSO van Kiekeboe Kinderopvang is er voor kinderen van vier tot dertien jaar, na school, op vrije dagen en in vakanties. Het is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten: sport en spel, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer. We stimuleren hen op alle ontwikkelingsgebieden, motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel.
Maar kinderen kunnen ook lekker relaxen of in een boek kruipen. Want voorop staat dat buitenschoolse opvang voor kinderen vrije tijd moet zijn. Dat wil zeggen dat bijna alles mag en niets moet.

Bij de BSO gaan we iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen in de tuin. De BSO is een feestje voor de pedagogische medewerkers en de kinderen die in no-time voorbij is!

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en onze pedagogisch medewerkers ontmoeten, dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Adri van Leeuwen, leidinggevende van BSO Bunderboskasteel, bereikbaar via telefoonnummer 06-25456767.