DrakenKasteel

Buitenschoolse opvang DrakenKasteel bevindt zich in de sportkantine van voetbalvereniging FZO. Deze BSO richt zich meer op sport en spel samen met de kinderen. Er wordt bij deze BSO veel gebruik gemaakt van de buitenruimte (voetbalveld) om verschillende spel en sportactiviteiten met de kinderen te doen. Deze locatie biedt ruimte aan 22 kindplaatsen voor de bassischool “Comeniusschool”.

De kantine wordt voornamelijk gebruikt om te eten en te drinken en om gezellig een spelletje te spelen. De ruimte wordt gebruikt voor knutselen, tekenen en bouwen, maar het is ook mogelijk dat de kinderen zich hier terug trekken. Het voetbalveld is alleen voor de BSO kinderen.

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de buitenschoolse opvang van Kiekeboe Kinderopvang zoveel mogelijk bij aan.

Bij de BSO gaan we iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen in de tuin. BSO is een feestje voor de pedagogische medewerkers en de kinderen die in no-time voorbij is!

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en onze pedagogisch medewerkers ontmoeten, dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Eveline Bouma, locatievertegenwoordiger van Drakenkasteel, bereikbaar via telefoonnummer 06-11289876.