KidzKasteel

Buitenschoolse opvang KidzKasteel bevindt zich in basisschool de Lindehof Kidskasteel biedt opvang aan de kinderen van de Lindehof van  4 jaar t/m groep 2 in twee stamgroepen. Vanaf groep 3 gaan de kinderen indien mogelijk naar onze BSO Boefjeskasteel bij de Ichthus. Mocht hier geen mogelijkheid voor plaatsing zijn dan wordt er in samenspraak met de ouder gekeken waar er dan plek is voor uw kind.
We maken gebruik van een aparte ruimte speciaal voor de bso en een klaslokaal, door de gezellige inrichting van deze ruimtes voelt de BSO huiselijk aan. Op Kidzkasteel is verschillend speelmateriaal aanwezig zoals: gezelschapsspellen, puzzels, bouwmateriaal, poppen en dergelijke maar ook veel knutselmateriaal.

Elke maand werken wij met een nieuw thema, aan de hand van deze thema’s bieden wij activiteiten aan. Dit zijn verschillende activiteiten, creatieve, toneel, dans, muziek, sport en spel.

Wij maken gebruik van het voorplein inclusief de bijbehorende speeltoestellen. Ook van de speeltuin in de straat wordt gebruik gemaakt.

Bij de BSO gaan we iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen op het schoolplein. BSO is een feestje voor de pedagogische medewerkers en de kinderen die in no-time voorbij is!

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en onze pedagogisch medewerkers ontmoeten, dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Joelle Peizel, leidinggevende van Kidzkasteel, bereikbaar via telefoonnummer 06-25539737.