KroostKasteel

Buitenschoolse opvang Kroostkasteel bevindt zich in basisschool “de Nijekroost”. Kroostkasteel bied opvang aan de kinderen van de Nijekroost van 4-12 jaar in drie stamgroepen en biedt plaats heeft 55 kindplaatsen. Het lokaal is gezellig, huiselijk, maar ook overzichtelijk ingedeeld.
Via de gang van de school komen wij op het schoolplein. Het speelplein is na schooltijd alleen voor de BSO kinderen.

Ons motto is Thuis op de bso en dat is precies wat u van ons mag verwachten. Wij serveren nog het bekertje thee met een koekje en hebben alle aandacht voor het kind als individu alsmede binnen de groep.

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de buitenschoolse opvang van Kiekeboe Kinderopvang zoveel mogelijk bij aan.

Maar kinderen kunnen ook lekker relaxen of in een boek kruipen. Want voorop staat dat buitenschoolse opvang voor kinderen vrije tijd moet zijn. Dat wil zeggen dat bijna alles mag en niets moet.

Bij de BSO gaan we iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen op het schoolplein . BSO is een feestje voor de pedagogische medewerkers en de kinderen die in no-time voorbij is!

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en onze pedagogisch medewerkers ontmoeten, dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Jordi van Helden, leidinggevende van ’t Kroostkasteel, bereikbaar via telefoonnummer 06-11494371