WonderKasteel

Buitenschoolse opvang WonderKasteel bevindt zich in basisschool de “Hoeksteen” gelegen in het centrum van Zeist. Wonderkasteel biedt opvang aan de kinderen van de Hoeksteen van  4 tot 13 jaar in twee stamgroepen. We maken gebruik van de hal en een klaslokaal, door de gezellige inrichting van deze ruimtes voelt de BSO  huiselijk aan. Op Wonderkasteel is verschillend speelmateriaal aanwezig zoals: gezelschapsspellen, puzzels, bouwmateriaal, poppen en dergelijke maar ook veel knutselmateriaal. Elke laatste dag van de maand houden wij een spelletjesmiddag. Op deze middag spelen wij met elkaar gezelschapsspelletjes van de BSO of van thuis.

Elke maand werken wij met een nieuw thema, aan de hand van deze thema’s bieden wij activiteiten aan. Dit zijn verschillende activiteiten, creatieve, toneel, dans, muziek, sport en spel.

Wij maken gebruik van zowel het achter- als voorplein inclusief de bijbehorende speeltoestellen. Op het achterplein maken wij ook gebruik van ander buitenspelmateriaal zoals: tennisrackets, voetballen, springtouwen en meer.

Op Wonderkasteel is het tevens mogelijk om uw kind op de BSO te laten eten. U kunt zelf een maaltijd meegeven. Om 17.00 uur wordt er dan gezamenlijk met de kinderen, die een maaltijd mee hebben gekregen, gegeten.

Bij de BSO gaan we iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen in de tuin. BSO is een feestje voor de pedagogische medewerkers en de kinderen die in no-time voorbij is!

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en onze pedagogisch medewerkers ontmoeten, dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Tamara Hendrikse, leidinggevende van Wonderkasteel, bereikbaar via telefoonnummer 06-31799209.