PostduivenKasteel

Buitenschoolse opvang Postduivenkasteel is een mooie ruime locatie waar kinderen ’s ochtends gebruik maken van de peuteropvang en ’s middags fungeert de locatie als BSO. De locatie biedt ruimte aan 22 kindplaatsen van de volgende scholen:

  • Lindehof (BSObus/Bakfiets)
  • Ichthus (BSObus/Bakfiets en kinderen fietsen zelf)

Postduivenkasteel bestaat uit één grote ruimte. Er kan worden gerelaxt, geknutseld of gespeeld. Het grote speellokaal wordt gebruikt om te eten en te drinken en om gezellig een spelletje te spelen. Er is een toneelpodium, lees en speelhoek. De ruimte wordt gebruikt voor knutselen, tekenen en bouwen, maar het is ook mogelijk dat de kinderen zich hier terug trekken met o.a. een boekje of strijkkralen. Het lokaal is gezellig, huiselijk, maar ook overzichtelijk ingedeeld.
Rondom het gebouw ligt de buitenruimte. Het speelplein is zowel voor de BSO kinderen als de peuterspeelzaal kinderen. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op het voetbalveld . Andere kinderen zijn actief met fietsen, steppen, duikelrek, klimmen of gewoon heerlijk spelen.
Op de BSO gaan we iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen in de tuin. BSO is een feestje voor de pedagogische medewerkers en de kinderen die in no-time voorbij is!

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en onze pedagogisch medewerkers ontmoeten, dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Corinda Hardeman, leidinggevende van Postduivenkasteel, bereikbaar via telefoonnummer 06-11629740.