BoefjesKasteel

Buitenschoolse opvang Boefjeskasteel bevindt zich in basisschool de Ichthus
Boefjeskasteel biedt opvang aan de kinderen van de Ichthus wordt gebruik gemaakt van verschillende ruimtes in de school. Deze locatie biedt ruimte aan 55 kinderen

Er zijn 3 basisgroepen voor de kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. Op het moment dat een kind in groep 3 zit dan kunnen ze bij het Boefjeskasteel opgevangen worden. De BSO maakt gebruik van 3 verschillende ruimtes binnen in de school. De ruimtes zijn dusdanig aangepast dat deze voldoen aan de wettelijke eisen voor de BSO opvang. Als er buiten gespeeld word dan wordt er gebruik gemaakt van het schoolplein.

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de buitenschoolse opvang van Kiekeboe Kinderopvang zoveel mogelijk bij aan.

Bij de BSO gaan we iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen in de tuin. Buitenschoolse opvang is een feestje voor de pedagogische medewerkers en de kinderen die in no-time voorbij is!

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd of wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en onze pedagogisch medewerkers ontmoeten, dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Susanne Witteveen, leidinggevende van Boefjeskasteel, bereikbaar via telefoonnummer 06-25539747