BoefjesKasteel

Buitenschoolse opvang het Boefjeskasteel bevindt zich in basisschool de Ichthus.

Het Boefjeskasteel biedt opvang aan de kinderen van de Ichthus. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende ruimtes in de school. Deze locatie biedt ruimte aan 55 kinderen.

Er zijn 3 basisgroepen voor de kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. Op het moment dat een kind in groep 3 zit, kunnen zij bij het Boefjeskasteel worden opgevangen. De BSO maakt gebruik van 4 verschillende ruimtes binnen in de school. De ruimtes zijn dusdanig aangepast dat deze voldoen aan de wettelijke eisen voor de BSO opvang. Als er buiten gespeeld wordt, dan wordt er gebruik gemaakt van het schoolplein.

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen en vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de buitenschoolse opvang van Kiekeboe Kinderopvang zoveel mogelijk bij aan.

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Als pedagogisch medewerkers vinden wij het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen naar de behoefte en interesses van de kinderen. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij ons. Bij de BSO gaan we iedere dag even naar buiten om een frisse neus te halen. Daarnaast hebben we een leuk en gevarieerd activiteiten aanbod. Buitenschoolse opvang is op deze manier een feestje voor de kinderen en ons al pedagogisch medewerkers die in no-time voorbij is!

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd, wilt u de locatie eens rustig van binnen komen bekijken en onze pedagogisch medewerkers ontmoeten, dan nodigen wij u van harte uit!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Susanne Witteveen, leidinggevende van Boefjeskasteel, bereikbaar via telefoonnummer 06-25539747.